Budgeteer diensten

Onze kantoren bieden professionele hulp en ondersteuning aan mensen die, om uiteenlopende redenen, niet of minder goed in staat zijn om hun eigen belangen te behartigen.

Met beschermingsbewind of budgetbeheer kunnen wij uw financiële zaken voor u regelen, bijvoorbeeld bij schulden of bij psychische problemen. Een aantal van onze kantoren bieden ook curatele en mentorschap: u wordt dan persoonlijk bijgestaan bij zaken rondom verzorging, verpleging en medische behandeling.

Wilt u weten welke hulp het beste past bij uw situatie? Klik dan op onderstaande diensten voor meer informatie.

Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend persoonlijk advies via info@budgeteer.nl

Beschermingsbewind

Uw financiële zaken laten beheren en op orde krijgen en eventuele schulden laten aanpakken. U bent beter beschermd tegen onverstandige handelingen en nieuwe schulden.

Budgetbeheer

Met budgetbeheer worden uw financiële zaken voor u geregeld, zodat betalingen tijdig gedaan worden en dat er geen (nieuwe) schulden of betalingsachterstanden ontstaan.

Mentorschap

U wordt bijgestaan en vertegenwoordigd bij het behartigen van persoonlijke, immateriële belangen op het gebied van verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding.

Curatele

Wanneer iemand niet meer goed in staat is om zijn financiële, persoonlijke en immateriële belangen te behartigen en tegen zichzelf en anderen dient te worden beschermd.

Met Budgeteer weer op weg naar een stabiele situatie

Neem gerust contact op, wij helpen u graag verder!